Luxury Added Space

About Project

A client came to JVH Building Services wanting a full rear and side double-storey extension to give their home more space for the whole family to enjoy. After a consultation with the client and taking measurements of the property, the team created a design that took all of the client’s requirements into consideration.

The team worked hard to make sure that the new extension matched the style, materials and structure of the original architecture. The home now has a striking extension that incorporates a stunning grey wood cladding on the exterior walls. The contrast between the white windows, grey walls and black roof creates a stunning home exterior for a fantastic first impression.

Double Storey Extension – Corringham, Essex

Service used:

To ensure that the double-storey extension was of the highest quality, the team used the following service:

All the space we needed and more

what our customers say

"After speaking with JVH Building Services, we realised that we needed a double-storey extension to make sure that we had the room that we needed in the house. The team completed it in good time and to an excellent standard. Thank you to the team, you were exceptional!"